Här får Ni ett litet axplock av vad som finns i butiken. Kom gärna in och titta runt i hyllorna, det finns så mycket mer!

Varför inte lösa in Din Sparbanksbonus hos Anns Ost eftr?


Till alla Er som saknat Godminster cheddarhjärtan: nu till Alla hjärtans dag finns ett hjärta med Farmhouse Cheddar!
Smaken är snarlik och minst lika god.

Förhoppningsvis kommer hjärtat att finnas framöver också, vi håller en tumme. Den gamla regeln gäller: finns efterfrågan,
så ökar möjligheten att ta hem flera.

Jag kan ta hem Kullings Kalvdans till Er. Gjord på gammeldags vis.

Finns i två storlekar: 220 g (80 kr) eller 450 g (152 kr)

Jag beställer inte varje vecka från den leverantören, men om Ni talar om för mig senast fredag i en jämn vecka, så kollar vi hur läget är.
Ring på telefonnummer 073-705 84 56 eller mejla på annsost@telia.com

Beemster Royaal är en av de utvalda ostarna som serveras vid Kungliga hovet i Nederländerna.

Royaal Grand cru är, precis som resten av Beemster-gänget, tillverkad av komjölk från korna som betar i de nederländska poldrarna.
Det är en exklusiv och karaktärsfull gourmetost som lagras i minst ett år, fast och smidig i konsistensen med en härligt rik och robust smak.

Red Fox är en långlagrad (14-18 mån) engelsk Red Leicester som påminner om Cheddar.

Osten är gjord på pastöriserad komjölk och har en kraftfull smak och färg.
Tärna upp och ät som tilltugg eller lägg på hamburgaren.

Rostade och saltade marconamandlar från Spanien.

Med sin söta mjuka smak och höga kvalitet anses den av många vara den finaste mandeln i världen.
Perfekt att ha som tillbehör till ostbrickan eller bara äta som de är!

Komjölk, Pastöriserad, Vegetabiliskt koaguleringsmedel. På 2018 års upplaga av World Cheese Awards, världens största osttävling, tilldelades den danska osten Primeo med en Supergold-medalj och kom på en sjundeplats av de totalt 3470 deltagande ostarna.

Här har vi en lagring på 12 månader, vilket ger en härligt fyllig smak och fina kristaller! Smaken har inslag av både Gruyère och Parmesan, men med mer krämighet. Den produceras av det 60-årsjubilerande Nørups Mejeri på Jylland och har skapats av mejeriägaren Jens Riis Beierholm Poulsen, vars bäste vän har mejeri i norra Italien, där även bakteriekulturen till osten har sitt ursprung.

Makalöst fin, skivad Ibérico-skinka i små tapas-bitar. De är fantastiskt fylliga i smaken och smälter på tungan!
Från producenten Cerezo i Spanien.

Orodeal betyder guldet från Algarinejo. Orodeal kommer från Granada och är ett kooperativ med oliver från många små odlare.

Olivolja extra virgin från Orodeal är en elegant och fyllig olivolja. På sluttningarna av västra Granada finner du odlingarna. Ofta så branta att oliverna måste handplockas.

Orodeal består av lokala varianter av Picual och Hoijablanca oliver.

Här har vi den absoluta världsklassen bland olivoljor!

Den är ofiltrerad, vilket innebär att det är olja från de allra första pressningen. Det ger betydligt mer smak och en underbar färg åt olivoljan. Aubocassa är en tuffare variant som kommer från Mallorca. Den har en tydlig gräsighet, helt underbar!

 

PS minns att det finns ett raclettejärn att låna i butiken – och naturligtvis racletteost att köpa…DS

 

© destedesign 2020